הוראות הכנה

רוגלך- המקפיא לתנור…

מורחים ביצה על הרוגלך, מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ל כ 20 דקות , מוציאים מהתנור- מורחים מי סוכר ונהנים.

 

קראנץ- מוציאים להתפחה במקום חמים עם הניילון עד שתופח לגובה התבנית , מורחים ביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ 35 דק, מורחים במי סוכר וטורפים

 

פיצה עם רוטב- מוציאים מהמקפיא מפזרים מוצרלה מגורדת ועוד תוספות שאוהבים , מכניסים לתנור ל 12-15 דק בכ 220 מעלות.

 

כדור פיצה- מפשירים במקרר בכלי אטום  ללילה מוציאים לטמפ החדר ל 2-3 שעות , פותחים עם האצבעות ומכינים את פיצת החלומות: מוצרלה, תוספות ולתנור שחומם ל 220 מעלות